VIDEO CONTENT MARKETEER - STAGE

Diacé is the online place-to-go voor alles wat met diabetes accessoires te maken heeft.

Je kan bij ons terecht voor een ruim assortiment aan handige diabetes accessoires. Met meer dan 750 artikels brengen wij meer kleur in het leven met diabetes, op een leuke en aangename manier.

Als jonge startup met internationale ambities zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Doe jij niets liever dan creatieve content maken met video, audio, beeld en woord voor verschillende online kanalen?? Wij zoeken een enthousiaste foto en video wizard om onze online doelstellingen te halen. Word jij content van content in de breedste zin van het woord, ben je visueel sterk, raak je dolenthousiast van het bedenken van leuke video’s én wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen online marketing? Dan zoeken we jou!
Als Video Marketeer sta je in voor het bedenken, creëren en verspreiden van interessante en relevante digitale content. Je werkt op basis van feedback creatieve en innovatieve campagnes uit van A tot Z. Dat je mooie beelden en video’s kan maken, daar spreekt voor zich. Maar heb je ook een vlotte pen? Kudos!

PROFIEL

  • Je hebt de reflex om alles te filmen of fotograferen. Je weet welke formats werken op welk kanaal.
  • Je speelt graag met woord en beeld.
  • Je bent gepassioneerd en volgt nieuwe ontwikkelingen continu op. Je kan dan ook niet wachten om nieuwe features uitgebreid te testen op alle sociale media kanalen.
  • Je weet van aanpakken, out of the box denken en gaat er met volle goesting tegenaan.
  • Basic copywriting skills zijn mooi meegenomen.
  • Je bent een echte teamplayer want  … ‘teamwork makes the dream work’.

AANBOD

Waar beginnen wij? Meestal met koffie die je kan drinken op kantoor of van thuis uit. Je krijgt een boeiende job bij een veelbelovende startup en flexibele uren die matchen met your way of life. Je werkt met een jong team dat er elke dag vol voor gaat. Onze belofte is simpel: met Diacé verder groeien is elke dag een beleving. 

CONTACT

Nadat jij jouw CV of video-introductie hebt gemaild hebt naar info@diace.be, nemen wij telefonisch contact op. Aan de hand van dat gesprek, nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek. Wij leren jou graag kennen aan de hand van twee gesprekken. Na twee gesprekken hebben wij wel een goed beeld of jij bij ons team en de functie past.

 

© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss