CONTENT MARKETEER - STAGE

Diacé is the online place-to-go voor alles wat met diabetes accessoires te maken heeft.

Je kan bij ons terecht voor een ruim assortiment aan handige diabetes accessoires. Met meer dan 750 artikels brengen wij meer kleur in het leven met diabetes, op een leuke en aangename manier.

Als jonge startup met internationale ambities zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Ben jij gek op fotografie, het schrijven van goede teksten en weet jij alle ins en outs van social media? Wij zoeken een creatieve content marketeer om onze online doelstellingen te halen. Word jij content van content in de breedste zin van het woord, ben je visueel sterk, raak je dolenthousiast van het bedenken van gave content plannen én wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen online marketing? Dan zoeken we jou!
Als content marketeer ben je in staat om een helder beeld te krijgen van de doelgroep. Vervolgens werk je passende content strategieën uit, waarbij website, e-mail, maar zeker ook social media gebruikt worden om de doelgroep en doelstellingen te bereiken. Je bewaakt de voortgang van de planning en rapporteert de resultaten die jouw inspanningen opleveren.

PROFIEL

  • Je hebt ervaring met het maken van contentplannen.
  • Je bent een creatieve contentvirtuoos en je bruist van enthousiasme, passie en nieuwe ideeën. Je denkt en bouwt mee aan de volgende stap.
  • Je weet van aanpakken, out of the box denken en gaat er met volle goesting tegenaan.
  • Wij vinden het belangrijk dat je uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
  • Je bent een echte teamplayer want  … ‘teamwork makes the dream work’.

AANBOD

Waar beginnen wij? Meestal met koffie die je kan drinken op kantoor of van thuis uit. Je krijgt een boeiende job bij een veelbelovende startup en flexibele uren die matchen met your way of life. Je werkt met een jong team dat er elke dag vol voor gaat. Uiteraard ontbreekt salarispakket naar ervaring niet. Onze belofte is simpel: met Diacé verder groeien is elke dag een beleving. 

CONTACT

Nadat jij jouw CV of video-introductie hebt gemaild hebt naar info@diace.be, nemen wij telefonisch contact op. Aan de hand van dat gesprek, nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek. Wij leren jou graag kennen aan de hand van twee gesprekken. Na twee gesprekken hebben wij wel een goed beeld of jij bij ons team en de functie past.

 

© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss