DIGITAL MARKETING - STAGE

Diacé is the online place-to-go voor alles wat met diabetes accessoires te maken heeft.

Je kan bij ons terecht voor een ruim assortiment aan handige diabetes accessoires. Met meer dan 750 artikels brengen wij meer kleur in het leven met diabetes, op een leuke en aangename manier.

Als jong bedrijf met internationale ambities zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Dan ben jij misschien wel dé persoon die wij zoeken!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Social-, SEA- en mailcampagnes opzetten kan je als geen ander en je voelt je als een vis in het water wanneer je in de (Google) Analytics duikt om campagnes steeds performanter te maken. Je switcht vlot van SEO naar social naar mailcampagnes en combineert dit met het nodige strategische & analytische denkvermogen om doelstellingen om te zetten in resultaten. LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, … hebben ondertussen geen geheimen meer voor jou.

PROFIEL

  • Je bruist van enthousiasme, passie en nieuwe ideeën. Je denkt en bouwt mee aan de volgende stap.
  • Je weet van aanpakken, out of the box denken en gaat er met volle goesting tegenaan.
  • Je weet dat conversie, content en data de heilige drievuldigheid vormen van digitale marketing en weet hiermee op de juiste manier mee om te gaan.
  • De uitspraak “meten is weten” is heel belangrijk voor jou.
  • Je bent niet bang van experimenteren met andere talen, want wij nemen je digitaal mee op reis.
  • je bent een krak in foutloos schrijven en je trofeekast is gevuld met certificaten van google ads, google analytics, …
  • Je bent een echte teamplayer want  … ‘teamwork makes the dream work’.

AANBOD

Waar beginnen wij? Meestal met koffie die je kan drinken op kantoor of van thuis uit. Je krijgt een boeiende job bij een veelbelovend en one-of-a-kind bedrijf en de kans om jouw vaardigheden uit te testen in een hele specifieke nichemarkt. Je werkt met een jong team dat er elke dag vol voor gaat. Onze belofte is simpel: met Diacé verder groeien is elke dag een beleving. 

CONTACT

Nadat jij jouw CV of video-introductie hebt gemaild hebt naar info@diace.be, nemen wij telefonisch contact op. Aan de hand van dat gesprek, nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek. Wij leren jou graag kennen aan de hand van twee gesprekken. Na twee gesprekken hebben wij wel een goed beeld of jij bij ons team en de functie past.

© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss