Voor je het weet is het weer zover: de feestdagen! Genoeg reden om iemand te verrassen met een leuk cadeau of om je eigen verlanglijstje te vullen. Wij bieden handige, hippe en kleurrijke accessoires aan voor diabetespatiënten. Zowel voor kinderen als volwassenen. Heb jij diabetes of ken je iemand met diabetes en zoek je een cadeau voor de feestdagen? In deze blog zetten wij de vijf leukste cadeautips en voor je op een rijtje. Lees gauw verder!

VUL JOUW VERLANGLIJSTJE MET DIABETESACCESSOIRES

Het leven met diabetes kan best ingewikkeld zijn. Het is altijd opletten en vooruit denken. Diabetes hebben is zeker geen pretje. De feestdagen zijn daarom een leuke gelegenheid om diabetespatiënten extra in het zonnetje te zetten met een speciaal cadeau. We hopen dat je met deze cadeautips je verlanglijstje kan gaan vullen of geïnspireerd raakt.

DIABETES ETUI MET SLANGENPRINT

Een gewaagd printje, maar zeker trendy! Deze snake etui biedt veel opbergmogelijkheden voor al jouw diabetes benodigdheden. In deze trendy tas met slangenprint kunnen diabetesspullen op een stijlvolle en discrete manier mee op pad. Deze diabetes etui mag dan ook niet ontbreken op je verlanglijstje voor de feestdagen. 

ZWARTE GEORGANISEERDE DIABETESTAS

Ook voor heren met diabetes hebben wij veel aanbod voor de feestdagen. Deze alles-in-een tas is perfect voor iemand die veel onderweg is. Hier gaat makkelijk al het materiaal mee in een georganiseerde accessoire. Heeft er iemand in jouw kring diabetes en kan die wel zo’n handige en stijlvolle diabetestas gebruiken? Geef het cadeau voor de feestdagen!

HONDACHTIGE DIABETES TAS

De kinderen kunnen we natuurlijk niet vergeten met de feestdagen! De saaie grijze kleuren van het apparatuur zijn niet heel aansprekend voor kinderen. Een leuk én handig diabetes tasje maakt hierin het verschil. Kinderen zullen graven naar hun spullen in deze speciaal voor hen ontworpen diabetestas in de vorm van een hond.

DIABETES ARMBAND IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Het dragen van een diabetessensor of -pod kan vervelend zijn voor diabetespatiënten. Voor de feestdagen kun je iemand verrassen met deze armband voor diabetes. De armband beschermt de diabetessensor of pod. Bovendien valt die ook minder op, waardoor het dragen een stukje minder vervelend is.

KLEURRIJKE INSULINEPOMP BESCHERMERS

Of maak de feestdagen kleurrijk met deze perfecte beschermer voor de insulinepomp! Deze beschermhoes is gemaakt van een stevige siliconen plastic. Het materiaal oppervlak voelt zeer comfortabel en handig aan. Bekijk onze website voor veel meer kleuren.

MEER WETEN?

Heb je vragen of wens je meer uitleg over onze producten van Diacé of dienstverlening? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss