TANDEM TSLIM X2 STICKERS

Tandem Diabetes ontwikkelt insulinepompen. De Tandem t:slim X2-insulinepomp is eenvoudig in gebruik, of u nu voor het eerst gebruik maakt van een pompbehandeling of al ervaren bent. Wanneer u een continue glucosemonitor van Dexcom (CGM) gebruikt, kunt u met de t:slim X2-pomp behandelingsbeslissingen nemen zonder uw vinger aan te prikken. De T-slim X2-insulinepomp is een van de kleinste pompen die er is. Een insulinepomp kan gemakkelijk gedragen worden met een pomptas of draagband. Bovendien hebben wij verschillende Tandem Tslim x2 stickers in ons assortiment om jouw insulinepomp mee te pimpen.

PIMP JE INSULINEPOMP MET DE TANDEM TSLIM X2 STICKERS

Vind jij je insulinepomp er ook saai uitzien? Dan zijn onze leuke Tandem stickers een goede oplossing! Met onze stickers kun je jouw Tandem Tslim x2 opleuken. De Tandem Diabetes vinylstickers zijn van topkwaliteit en dienen als beschermende folie om krassen te voorkomen. Door de stevige kleefkracht ben je gegarandeerd van jarenlang plezier. Onze Tandem stickers maken jouw leven met diabetes een stukje aangenamer. Naast het standaard assortiment aan verschillende prints en kleuren stickers hebben we ook seizoensgebonden prints.

MEER WETEN?

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss