DE VIJF LEUKSTE DIABETESTASJES VOOR KINDEREN

Klaar om te gaan? Alles mee voor de volgende prik? Glucosemeter, druivensuiker, pompje? Er wordt wel eens wat vergeten als we de deur uit moeten. De afgelopen jaren heeft de medische sector vooruitgang geboekt als het gaat om hoogtechnologisch apparatuur voor diabetespatiënten. De saaie grijze kleuren van de apparatuur zijn alleen niet heel aansprekend voor kinderen. Een leuk én handig diabetes tasje maakt hierin het verschil. Wij zetten de vijf leukste diabetes tasjes voor kinderen op een rij!

#1 ROBOT DIABETES TAS

Met deze toffe robotprint met blauwe en rode kleuraccenten zijn alle kids helemaal hip! Deze isothermische tas heeft twee aparte vakken. Het voorste vak is ontworpen om je meter, testapparatuur en randapparatuur zoals naalden en teststrips op te bergen. Injectiepennen kunnen in het achterste vak worden bewaard.

 

 

#2 HARTVORMIGE DIABETES TAS

Kinderen zullen met trots op de speelplaats lopen met hun hartverwarmende handtas! Het ontwerp met een lief hart en een vlinder binnenin, biedt een comfortabele en vriendelijke connectie met de dagelijkse diabetesbehandeling.

 

#3 MONKEY DIABETES TAS

Kinderen zullen apetrots zijn om hun spullen te dragen in deze speciaal voor hen ontworpen diabetes tas in de vorm van een aap! Dit diabetes tasje heeft banaanvormige ritsen en er zit een schouderriem bij. Ook bevat het een verwijderbaar afvalzakje om gebruikte teststrips te verzamelen.

 

#4 UNICORN DIABETES TAS

Een magische vriend voor diabetes! Dit charmante ontwerp met glitteraccenten zal jonge kids betoveren om hun diabetes goed te onder controle te houden. En misschien is hij stiekem ook wel erg leuk voor volwassenen…

 

#5 SKY BLUE DIABETES HEUPTAS

Deze hippe blauwe diabetes heuptas is leuk voor kinderen vanaf een jaar of 10! Hij draagt moeiteloos en heeft ruimte voor alle benodigdheden. De heupriem is verstelbaar en de opening zit aan de achterkant, op deze manier kan veilig een infuus of slang doorgevoerd worden. Ook is er plek voor een smartphone!

 

DIABETES ACCESSOIRES VOOR IEDEREEN!

Met onze webshop willen wij het leven van diabetespatiënten zo prettig mogelijk maken. Daarom bieden wij handige, hippe en kleurrijke diabetes accessoires aan. Zowel voor kinderen als volwassenen. Al onze accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een isolerende voering waardoor de temperatuur constant blijft en alles koel wordt gehouden. Onze webshop is 24 uur per dag open, 7 dagen per week. Wij hebben altijd een ruime voorraad, per categorie en met begrijpende uitleg van het product!

WIL JE MEER WETEN?

Heb je vragen of wens je meer uitleg over onze producten of dienstverlening? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 

© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss