MEDTRONIC 780G/670G/640G STICKERS

Medtronic ontwikkelt medische toestellen, waaronder insulinepompen. De Medtronic Minimed 780G is de opvolger van de Medtronic 640G en 670G. De insulinepomp wordt met behulp van een infusieset aangesloten op het lichaam. Hij geeft voortdurend kleine hoeveelheden insuline af. Je bloedglucosewaarde blijft daardoor stabieler dan bij het spuiten van insuline. Een insulinepomp kan gemakkelijk gedragen worden met een pomptas of draagband. Bovendien hebben wij verschillende Medtronic stickers in ons assortiment om jouw insulinepomp mee te pimpen.

PIMP JE INSULINEPOMP MET DE MEDTRONIC STICKERS

Vind jij je insulinepomp er ook saai uitzien? Dan zijn onze leuke Medtronic stickers een goede oplossing! Met onze stickers kun je jouw Medtronic 780G, 670G of 640G opleuken. De Medtronic vinylstickers zijn van topkwaliteit en dienen als beschermende folie om krassen te voorkomen. Door de stevige kleefkracht ben je gegarandeerd van jarenlang plezier. Onze Medtronic stickers maken jouw leven met diabetes een stukje aangenamer. Naast het standaard assortiment aan verschillende prints en kleuren stickers hebben we ook seizoensgebonden prints.

MEER WETEN?

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2021 Diacé | sitemap | rss