FREESTYLE LIBRE SENSORHOUDER

Vind je het vervelend om een pleister te gebruiken om je Freestyle Libre sensor te verstevigen? Maar mis je zonder pleister die extra versteviging? Dan is deze sensorhouder een ultieme uitkomst! De houder is verkrijgbaar in meer dan tien verschillende kleuren, voor ieder wat wils.

Wil je je sensorhouder matchen met verschillende outfits? Je kan meerdere aparte bandjes kiezen in verschillende kleuren voor je sensorhouder.

EEN SENSORHOUDER VOOR IEDEREEN

De Freestyle Libre sensorhouder heeft een elastische band die je zelf kunt verstellen. De armbanden kunnen ook ingekort worden. Ze zijn vijftig centimeter lang waardoor het comfortabel gedragen kan worden op de gewenste lengtes. Dit zorgt ervoor dat iedereen deze band kan gebruiken. 

DE LEUKSTE FREESTYLE LIBRE ARMBANDEN

Wij beschikken over mooie Freestyle Libre sensor armbanden in bijna alle kleuren. Bekijk ons volledige assortiment sensorhouders hieronder.

Is een sensorhouder niets voor jou? Kijk dan zeker eens bij de fixtapes om je sensor te voorzien van een extra versteviging of kijk verder op onze website voor meer diabetes accessoires.

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2021 Diacé | sitemap | rss