Welkom bij Diacé. Het leven met diabetes kan best ingewikkeld zijn. Het is altijd opletten en vooruit denken. Diabetes hebben is zeker geen pretje. Met onze onderneming willen wij het je zo prettig mogelijk maken. Diacé.be is een online webshop gespecialiseerd in handige accessoires voor kinderen en volwassenen met diabetes type 1 en type 2.

 Wij zijn Nick en Stefanie en komen dagelijks in contact met diabetes. Onze zoon Cédric heeft diabetes type 1 sinds 4-jarige leeftijd. Diabetes heeft natuurlijk effect op het hele gezin. Elke dag gaan wij opnieuw de uitdaging tegen diabetes aan.

Als ouder van een kind met diabetes komen we dagelijks in aanraking met alle medische diabetes hulpmiddelen in zijn leven en proberen wij zijn leven met diabetes zo aangenaam mogelijk te houden.

De medische sector heeft de laatste jaren met talrijke onderzoeken een sterke technologische vooruitgang geboekt en dit zie je aan het hoogtechnologisch apparatuur wat vandaag de dag gebruikt wordt door personen met diabetes.
Maar eerlijk gezegd: Mooi zien ze er nu toch ook weer niet uit! De saaie grijze kleuren tonen geen glimlach op jouw gezicht.

Hierdoor begon onze zoektocht naar hippe en trendy pomptasjes, kleurrijke stickers, sensorstickers, leuke diabetes tassen, en nog veel meer zodat hij met trots voor de dag kan komen. Helaas merkten we al gauw dat dit geen makkelijke opdracht is en zeker niet in België.

Diacé helpt jou met de zoektocht naar leuke en handige diabetes hulpmiddelen zoals insuline pomptasjes, diabetes tassen en handtassen, Insuline koeltassen en koelzakjes, leuke freestyle libre stickers, etc. Bij ons kan je terecht voor een volledig assortiment van alle bekende Premium merken zoals SPIbelt, Myabetic, Diabete-ezy, FRIO en veel meer. Ook voor leuke extra's die het leven met diabetes net wat aangenamer maken.

Wij gaan steeds voor jullie op zoek naar de beste producten over de hele wereld en brengen dit alles samen op één website.
Vanaf nu kan u bij ons terecht op één centrale diabetes webshop: Diacé.be!

Onze webshop is 24 uur per dag voor je toegankelijk, en dit 7 dagen per week. Ruime voorraad, per categorie en met begrijpende uitleg van het product.

Heb je vragen of wens je meer uitleg over onze producten of dienstverlening? Contacteer ons en wij helpen je graag verder

Wij wensen jullie veel plezier op onze website.

 

© 2018 - 2022 Diacé | sitemap | rss